PP

     Четвер, 28.03.2024, 14:03



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Січень » 29 » ДО УЧАСНИКІВ КРИВОРІЗЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ Полковник Петро ЛИСЕНКО: «Сьогодні могло статися кровопролиття»
14:03
ДО УЧАСНИКІВ КРИВОРІЗЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ Полковник Петро ЛИСЕНКО: «Сьогодні могло статися кровопролиття»
ПО ЗАВЕРШЕННІ мітингу Криворізького Євромайдану, який відбувся у неділю, 26 січня на 95-му кварталі після 12-ї години (про нього ми коротко розповіли на 2-й сторінці нашої газети), люди вирушили до приміщення Криворізької міської ради. Те, що там сталося, розписано в матеріалі під заголовком «В Кривом Роге активисты Евромайдана подрались с вооруженными «титушками» на місцевому сайті «Первый криворожский». З того сайту ми взяли й світлину, на якій видно і людей. що прийшли до приміщення Криворізької міської ради, і правоохоронців зі щитами. Чимало там і інших цікавих знімків, на які варто подивитися. Ми ж це число вирішили відкрити афористично викладеними роздумами з приводу там побаченого голови Криворізької організації Спілки офіцерів України полковника Петра ЛИСЕНКА, які він виклав в мережі Facebook у себе на профілі. Вважаємо, що викладене – дуже важливе для розуміння того, що відбувається нині в Кривому Розі., та й не тільки в ньому…
«1. Сьогодні могло статися кровопролиття, спровоковане владою і деякими провокаторами в середовищі учасників протесту, коли на заклик «наших б’ють!» всі євромайданівці від входу до міськради побігли до офісу «регіоналів», де вже вишикувались спортивної (або військової) статури чоловіки з бітами та добре зробленими щитами.
Добре, що люди зупинилися перед проїжджою частиною вул.. ХХІІ партз’їзду. Жодного побитого не побачив і почав голосно запитувати: «Покажіть людину, яку побили!». Такої не показали. Прийшлось разом з іншими активістами роз’яснювати, що це провокація.
Тому не треба так легковажно вестися на заклики тих людей, яких попереду і не з’явилося. – Тобто «ура» крикнули, а в атаку не пішли. .
2. На 8.00 у середу біля міськради буде наступна акція, до якої влада буде більш ретельно готуватися. Тому будьмо уважнішими до закликів особливо варто дивитися, з боку кого лунає той чи інший заклик і чи є впевненість у тому, що та людина має відповідну довіру чи перевірена вона на ділі.
Пам’ятайте, що будь-яка спровокована нескоординована дія може коштувати не тільки вашого здоров’я, життя, але й успіху нашої революції.
Коли за свої помилки розплачуєшся сам, це погано, але справедливо. Але коли за твої помилки розплачуються інші, це і погано і несправедливо. Тож будьмо уважними і зосередженими.
«По ділах їхніх впізнаєте їх…»
P.S.: . Цікава подробиця. На територію між протестантами та «тітушками» вийшли декілька місцевих авторитетів і повідомили, що вони не пустять останніх і дають гарантію. Чомусь я їм повірив більше ніж, МВС, які підійшли до «тітушок» і про щось розмовляли».

Переглядів: 741 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: