PP

     Четвер, 25.04.2024, 07:09



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Листопад » 12 » Дальтонізм у політиків – річ наживна
20:05
Дальтонізм у політиків – річ наживна
Керована п. Євгенією ФЕДАШ Криворізька міська організація Народного Руху України, що йшла на вибори до Криворізької міської ради за списком № 22, дуже ймовірно, обзавелася власним віщуном. У своїй, опублікованій 26 жовтня поточного року, виборчій платформі, вона своїм першочерговим завданням поставила підтримку ідеї кандидата на посаду міського голови від партії регіонів Юрія ВІЛКУЛА. Але - в досить своєрідний спосіб, навівши його передвиборче гасло і заздалегідь проголошуючи його міським головою, чи то пак, «мером»: «Разом з мером міста: добротне – збережемо, нове – збудуємо».
Звичайно, після такої «потужної підтримки» пан ВІЛКУЛ не міг не стати мером, чого не скажеш про кандидатів у депутати до міськради від міської організації НРУ. Тож чи ми не станемо у подальшому свідками спільного з панією ФЕДАШ нового будівництва храмів УПЦ в єднанні з Московським патріархатом, до якого так прихильні колишні і теперішні міські голови.
Що ж стосується ще однієї претендентки на пост міського голови – пані Любові БАЛАБАТ, з якою пані ФЕДАШ неодноразово підписувала декларації про спільні політичні дії, то їй доведеться лише «зберігати добротне» у своїй пам’яті. Як то кажуть, міняються часи – міняються люди.

Микола КОРОБКО
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 920 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: