PP

     Четвер, 25.04.2024, 21:44



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Березень » 18 » Через рік після анексії ПУТІН врешті визнав, що особисто "поставив завдання, сказав, що і як зробити"
20:52
Через рік після анексії ПУТІН врешті визнав, що особисто "поставив завдання, сказав, що і як зробити"
Через рік після анексії ПУТУН врешті визнав, що особисто "поставив завдання, сказав, що і як зробити" Телеканал "Росія 1" показав фрагмент документального фільму "Крим. Шлях на Батьківщину" У ньому президент Росії ПУТІН розповідає про те, як приймалося рішення про анексію півострова, передає РБК.
"Ситуація розгорнулася на Україні таким чином, що ми були змушені почати роботу з повернення Криму до складу Росії, тому що ми не можемо покинути цю територію і людей, які там проживають, напризволяще, під каток націоналістів", - сказав російський президент. "Поставив і визначив завдання, сказав, що і як ми повинні робити. Але відразу ж підкреслив, що ми будемо робити це тільки в тому випадку, якщо будемо абсолютно переконані в тому, що цього хочуть самі люди, які проживають у Криму", - зазначив ПУТІн.
"З'ясувалося, що бажаючих приєднатися до Росії там 75%. Було проведене закрите опитування поза контекстом можливого приєднання. Для мене стало очевидним, що якщо ми підійдемо до цього, то рівень або кількість тих, які хотіли б, щоб це історична подія сталася, буде набагато більшою", - додав він. За його словами, "кінцева мета була не в захопленні Криму і не в якійсь анексії". "Кінцева мета була в тому, щоб дати можливість людям висловити свою думку з приводу того, як вони хочуть жити далі. Кажу вам абсолютно відверто, абсолютно чесно: про себе подумав - якщо люди так захочуть, значить так тому і бути. Значить, вони будуть там з якоюсь автономією, з якимись правами, але в складі української держави. Нехай так і буде тоді. Але якщо вони захочуть по-іншому, тоді ми не можемо їх кинути. Результати референдуму ми знаємо, і ми вчинили так, як повинні були вчинити", - сказав ПУТІН.
Експрес онлайн, 10 березня 2015 року
Читайте більше тут: http://expres.ua/news....zrobyty
Переглядів: 515 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: