PP

     Вівторок, 16.04.2024, 14:12



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Червень » 14 » 50-річна українка народила дитину
11:40
50-річна українка народила дитину
У Києві народила п'ятдесятирічна жінка. Щасливому татові – 62 роки. Подружжя роками мріяло про дитину, так і не знайшовши медичної причини безпліддя, урешті звернулося до сучасних репродуктивних технологій, повідомляє ТСН.ua. Пологи в такому віці - рідкість, а перші пологи і поготів. А тут довгоочікуване дитя попросилося на світ на півтора тижня раніше, ніж планувалося. Але все закінчилося добре, і вже за 6 годин Світлані – молодій мамі - дозволили самій доглядати за донькою. Дівчинка тендітна - на зріст 45 сантиметрів, важить 2 кілограми 500 грамів.
Про дитину Світлана з чоловіком мріяли ледь не 30 років. Лікарі роками шукали причину бездітності. Коли подружжя зрозуміло, що відповіді немає, а час спливає, зважилися на штучне запліднення. Вагітність тримали в секреті навіть від родичів. Світлана уже задумалася про те, коли вийде на роботу. Каже, сидіти вдома – не для неї. У понеділок активну матусю виписали з пологового будинку. Завдання на найближчі дні - налагодити грудне годування і вибрати доньці ім'я.
Як відомо, у світі кількість жінок, що народжують після сорока й п'ятдесяти за останні 5 років зросла удвічі. Найстарша ж породілля на планеті, індіанка Раджо ДЕВІ, народила дитину у 70 років.

NEWSru.ua, 8 червня 2010 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 1015 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: