PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 15:20



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Квітень » 25 » Конкурс дитячого малюнку на тему ґендерної рівності – 2009
21:22
Конкурс дитячого малюнку на тему ґендерної рівності – 2009


З нагоди Міжнародного жіночого дня 2009, а також враховуючи успіх минулорічних конкурсів, Європейська Комісія втретє оголошує Конкурс дитячого малюнку на тему ґендерної рівності серед школярів віком від 8-10 років. Юним учасникам пропонуються зобразити своє бачення рівності між чоловіками та жінками. Малюнки мають бути виконані на папері розміром А-4 та містити контактну інформацію про автора на звороті. Роботи необхідно надіслати у конверті з позначкою "конкурс малюнків" до Представництва Європейської Комісії в Україні за адресою: вул. Круглоуніверситетська, 10, м. Київ, 01024.
Останній день отримання малюнків Представництвом Європейської Комісії –15 травня 2009 року.
Просимо зауважити, що за умовами конкурсу, малюнки, які надійдуть після 15 травня 2009 року, а також малюнки, які не містять контактної інформації автора, не будуть брати участь у конкурсі! 
Загальна інформація про конкурс
Європейська Комісія приділяє значну увагу підтримці заходів, спрямованих на посилення ґендерної рівності, зокрема ґендерної рівності у поведінці хлопчиків та дівчаток, та формуванню негативного відношення до насильства проти дівчат та жінок. Протягом останніх двох років Представництвом Європейської Комісії в Україні було проведено конкурс дитячого малюнку на тему ґендерної рівності серед школярів віком 8 - 10 років. В регіональному турі конкурсу, що проходив в Україні, взяло участь понад півтори тисячі робіт, а переможцями міжнародного туру конкурсу від регіону країн-сусідів ЄС два роки поспіль ставали школярі з України. Враховуючи успіх минулорічних конкурсів та велику зацікавленість школярів в цьому заході, а також з нагоди Міжнародного жіночого дня 2009, Європейська Комісія вирішила продовжити традицію проведення конкурсу і в цьому році. Участь дітей стане свідченням творчого таланту, ентузіазму та закріплення поняття "ґендер" у свідомості дітей віком від 8 до 10 років.
Хто може брати участь у конкурсі
Для того, щоб взяти участь у конкурсі:
* Тобі має бути від 8 до 10 років; 
* Ти маєш ходити до школи в Україні або Бєларусі; 
* Ти маєш представити малюнок, який відображає рівність між жінками та чоловіками, на аркуші паперу А4; 
* Якщо бажаєш, ти можеш написати на своєму малюнку його назву; 
* На іншій стороні малюнку ти маєш написати своє ім’я та прізвище, свій вік, контактний номер телефону та домашню адресу, а також клас, адресу та номер телефону своєї школи. Малюнки, які не містять контактної інформації про автора, розглядатись не будуть! 
* Ти маєш надіслати свій малюнок до Представництва Європейської Комісії в Україні за адресою: вул. Круглоуніверситетська 10, м. Київ, 01024 Україна, з позначкою «Конкурс дитячого малюнку». Потурбуйся щоб твій малюнок надійшов до Представництва Європейської Комісії до 15-го травня 2009 року! Малюнки, які надійдуть на конкурс після 15-го травня 2009 року, розглядатись не будуть!
* Авторів 10-ти найкращих малюнків буде нагороджено призами від Представництва Європейської Комісії в Україні; 
* 2 найкращих малюнка від кожного регіону, що бере участь в конкурсі, буде відібрано дітьми з Європейського Союзу; 
* Переможцям від кожного регіону буде вручено цінні призи. 

Бюлетень „Права людини”, число 6 за 2009 р.



Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 1878 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: