PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 16:39



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Квітень » 25 » АВТОРИТЕТНА ДУМКА „Можливо, і не було б Майдану...”
20:31
АВТОРИТЕТНА ДУМКА „Можливо, і не було б Майдану...”

„Люди вийшли на Майдан не заради ЮЩЕНКА чи ТИМОШЕНКО, вони прийшли відстоювати власні інтереси. І повірили «помаранчевим» лідерам, тому що це була єдина безальтернативна опора. Розумієте, в сотнях тисяч людей після багатьох років доволі непростого життя збурилось почуття правди й справедливості. Це й показало зрілість українського суспільства, яке не захотіло миритися з тим, що його ошукують за результатами выборів. Цього могло б і не відбутися, якби по-іншому вибудували всю систему передавання влади від Леоніда КУЧМИ до можливого наступника – я не кажу ні про Віктора ЯНУКОВИЧА, ні про Віктора ЮЩЕНКА. 
Тобто, можливо, і не було б Майдану как такого. Але була б якась інша площа – Європейська. Вона була б обов’язково. У нашому суспільстві до того часу визрів дуже потужний протестний момент. А затяжна эйфорія післе Майдану выявила неготовність влади до реального повсякденного життя, до планування й управління. Вона виявилась неукомплектованою кадрами, розрізненою, немонолітною, просто без поточної програми діяльності”.

 

Володимир ГОРБУЛІН,

лауреат Державної премії України, очолював Раду Національної Безпеки України, засновник і керівник Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України, газета „Лівий берег”, 9 квітня 2009 р оку; з інтерв’ю Михайлині СКОРИК.


Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 1042 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: