PP

     Субота, 20.04.2024, 14:38



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Лютий » 16 » РІШЕННЯ звітно-виборних зборів Криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка про виключення з членів Товариства
20:35
РІШЕННЯ звітно-виборних зборів Криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка про виключення з членів Товариства

  Слухали: 
Повідомлення ДАШКОВСЬКОГО С.М. та КОРОБКА М.І. про анти- статутну діяльність заступника голови об’єднання ЛЕБЕДИНЕЦЬ Ю.І. та члена міської організації БАЛАБАТ Л.М.
ЛЕБЕДИНЕЦЬ Юлія Іванівна протягом звітного періоду самоусунулася від виконання громадських обов’язків, 08.11.2008 р. взяла участь в нелегітимних так званих звітно-виборних зборах обласної організації просвітян, де була «обрана» до керівного складу організації-двійника обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА, самовільно полишила, розірвавши мандат учасника, звітно-виборні збори міського об’єднання, що відбулися 31 січня поточного року, та публічно заявила, що вона виконує партійне рішення.
БАЛАБАТ Любов Миколаївна так само взяла участь у нелегітимних зборах так званої обласної організації просвітян та була «обрана» до її керівного складу. Протягом двох останніх звітних періодів міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА, що охоплює 8 років, Л.БАЛАБАТ всього лиш кілька разів відвідала загальні збори організації, та й то - з метою презентації виборчої позиції партії, керівником міської організації якої вона була. У практичних просвітянських заходах вона ніякої участі не брала.
  Ухвалили: У відповідності з положенням ст. 1.4 Статуту Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА про завдання товариства представляти і захищати свої законні інтереси та законні інтереси своїх членів (учасників) і у зв’язку з протизаконною діяльністю, спрямованою на привласнення виключного права на використання своєї назви зареєстрованим у законному порядку об’єднанням громадян (ст. 12-1 Закону України «Про об’єднання громадян»), яким у даному разі є Криворізьке міське об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка, а також - у зв’язку із систематичним недотриманням вимог ст. 3.7 згаданого Статуту про обов’язки члена товариства, виключити з членів Товариства «Просвіта»:
1. ЛЕБЕДИНЕЦЬ Юлію Іванівну;
2. БАЛАБАТ Любов Миколаївну.


Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1345 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: