PP

     Четвер, 25.04.2024, 10:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Червень » 25 » Україна: європейський контекст . Ніко ЛАНГЕ: «Є консенсус українських еліт»
20:33
Україна: європейський контекст . Ніко ЛАНГЕ: «Є консенсус українських еліт»
30-31 травня в Запоріжжі за підтримки Фонду Конрада АДЕНАУЕРА і Академії Української преси проходив семінар для групи журналістів з різних областей і за участю студентів (майбутніх журналістів) Запорізького Національного університету. Мова йшла про політику Євросоюзу в інформаційному просторі України.
Один із найцікавіших моментів цього семінару – зустріч у вільному режимі спілкування із керівником представництва Фонду Конрада АДЕНАУЕРА в Україні паном Ніко ЛАНГЕ, який більше години відповідав на запитання учасників семінару.
Як один із учасників цієї зустрічі не можу не процитувати один із фрагментів відповідей на запитання (у більш повному вигляді вони будуть розміщені в найближчих числах часопису), в якому, зокрема, німецький журналіст сказав наступне:
«Нині склалася унікальна ситуація, бо є консенсус українських еліт. Це постанова українського парламенту від 19 травня про те, що Україна вступає в зону вільної торгівлі з Євросоюзом. Це ж не деякі окремі факти, це консенсус. І в українському суспільстві вже декілька років є сильна підтримка курсу на євроінтеграцію».

Сергій ЗІНЧЕНКО

На світлині:




виступає Ніко ЛАНГЕ.
Переглядів: 977 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: