PP

     Четвер, 25.04.2024, 21:34



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Листопад » 14 » Партнерство з відродження Саксагані ЗУСТРІЧ ПЕРЕД ЗАВЕРШЕННЯМ ПРОЕКТУ
17:43
Партнерство з відродження Саксагані ЗУСТРІЧ ПЕРЕД ЗАВЕРШЕННЯМ ПРОЕКТУ
Незабаром завершиться рік 2013-й, а термін на реалізацію задумів Партнерства «Відродження річки Саксагань у Кривому Розі» протягом року збіжить ще раніше. Через це дуже насиченими були ці три дні (9-11 листопада), коли при їздили до міста наші партнери з Польщі: Єжи ДАРОВСЬКІ, Барбара КАЖЬОР і Ані ГЕЖЕМСЬКА.
Перший день був майже повністю присвячений питанням реалізації проекту «Вікно в Європу», автором якого виступив активіст Криворізького міського правозахисного товариства Володимир НАЛУЖНИЙ, а в якості основного аніматора за виконання завдань взявся керівник громадської організації «Соколовка» Валерій ПОДКОЛЗІН. Учасники Партнерства разом з мешканцями навколишніх будинків цього дня діяли на тій території на узбережжі Саксагань в Жовтневому районі, де мають бути до кінця листопада реалізовані завдання названого проекту, об’єднані під спільною назвою «Облаштування рекреаційного простору біля річки Саксагань у Кривому Розі».
Другий день був присвячений обговоренню уже вирішених і поки що не вирішених питань як щодо уже названого проекту, так і щодо організації Криворізького екомузею «Оберіг», які відбулися в приміщенні місцевого відділення МАУП, що в Центрально-міському районі. Тут були і суперечки, і пошук компромісів, а крім цього ще й спеціально відвели час, аби виставити оцінку своїм діям та оцінити можливості роботи цієї командою у найближчому майбутньому.
А вже третій день був присвячений більше питанню організації екомузею та підбиттю підсумків роботи над реалізації своїх задумів у цілому протягом року. Детальніше про все це – у наступному числі нашої газети, а також на сайті Партнерства за адресою: www.vidrispartner.org.ua
Переглядів: 581 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: