PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 23:28



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Липень » 2 » Леопольд ТАБУРЯНСЬКИЙ: «Країна неляканих прокурорів»
15:08
Леопольд ТАБУРЯНСЬКИЙ: «Країна неляканих прокурорів»
Протягом останніх 10-ти років жодного прокурора не було притягнуто до відповідальності.. «Вік неляканих прокурорів», - охарактеризував ситуацію народний депутат Верховної Ради 1-го скликання, екс-кандидат у президенти України Леопольд ТАБУРЯНСЬКИЙ.
На презентації своєї книги «ГПУ» 17 червня 2013 року у Дніпропетровську (у інформагентстві «Мост-Днепр») він розповів, що в книзі повністю збережені імена й прізвища, звання й посади персонажів, що перешкоджали розслідуванню злочину відносно його молодшого, 17-річного сина Руслана ТВБУОЯНСЬКОГО.
«Автор на основі оригіналів документів і особистого розслідування показує: в Києві послугами «хлопчиків за викликом» користуються на найвищому державному рівні. - йдеться в анотації до книги. - Є просто послуги «хлопчиків за викликом», а є «ексклюзивні послуги», коли хлопчика, який сподобався, просто привозять до клієнта або організовують зустріч. Якщо такий парубок відмовляється вступити у зв'язок, його можуть зґвалтувати або вбити. Убивство маскують під самоповішення. Руслан ТАБУРЯНСЬКИЙ відмовився, а тому був зґвалтований і вбитий. Розслідування цього вбивства стало головною справою життя батька Руслана. Леопольд Іванович переконаний – зло має бути і буде покаране».
Неповнолітній Руслан був зґвалтований і вбитий у Києві 28 червня 1994 року. Кримінальна справа з розслідування його смерті закривалася 5 разів.
Газета «Лица» публікувала результати журналістського розслідування загибелі Руслана ТАБУРЯНСЬКОГО у квітні 2007-го року. Однак у серпні 2008-го року справу знову було закрито. «Я хочу вирізати цю гнійну виразку і переконати співгромадян у тому, що терпіти подібне більше не можна», - пише автор у передмові автора до 485-сторінкової книги.

Сайт газети «ЛИЦА», 17 червня 2013 року.
(Переклав з російської мови на українську ред. газети «Промінь Просвіти»).
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 871 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: