PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 13:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Червень » 24 » Криворізького суддю має бути звільнено за порушення присяги
18:41
Криворізького суддю має бути звільнено за порушення присяги
На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, яке відбулося 13 червня 2012 року, розглянуто питання щодо притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Про це повідомляє прес-служба ВККСУ. За результатами дисциплінарного провадження Комісія прийняла рішення направити рекомендацію до Вищої ради юстиції про звільнення з посади судді Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ЛІХОДЕДОВА Андрія Віталійовича, вбачаючи в його діях ознаки порушення присяги судді.
Крім того, за результатами розгляду матеріалів Комісія прийняла рішення застосувати дисциплінарне стягнення у вигляді догани до судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська ЄЛИСЄЄВОЇ Тетяни Юріївни.
Також Комісія вирішила відкрити дисциплінарне провадження щодо судді Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області КОСТОРЕНКО Олесі Юріївни; судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська КУДРЯВЦЕВОЇ Тетяни Олександрівни; судді Амур-Нижньодніпровського районного суду міста Дніпропетровська СПАЇ Віолетти Вікторівни.

Джерело: - http://34.ua

Сайт www.kr2012.com,
15 червня 2012 року.
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 907 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: