PP

     П`ятниця, 26.04.2024, 22:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Березень » 13 » Кобзареві – від «ПРОСВІТИ»
14:56
Кобзареві – від «ПРОСВІТИ»

Просвітяни Криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА день народження Кобзаря зустріли ще після сьомої години ранку. Майстриня Романія СОБЧАК заздалегідь виготовила кошик для квітів, а Володимир НАЛУЖНИЙ, Олена МАКОВІЙ і Анатолій БІЛИЙ вже цього дня принесли квіти, сформували букет (на світлині вгорі), Олександр ЧИЖИКОВ підписав красивими літерами стрічку, а Юрій … із «Кобзарем» у руках уже чекав їх біля пам’ятника Тарасу ШЕВЧЕНКУ.Всі разом вони поклали квіти до підніжжя поета на постаменті й почитали його вірші. Потім спостерігали за тим, як виконувала свій уже звичний спектакль покладання квітів до пам’ятника міська влада. Далі приходили сюди й інші люди, читали вірші, а після дванадцятої – активісти міської організації УНП на чолі з головою Вандою ЛЕХ (на світлині)

, яка є просвітянкою. Після виступу лідерки теж читали вірші, співали. Зокрема, - відомий на все місто та далеко за його межами ансамбль «Журавка». Потім всі розійшлися, а квіти залишилися

, а ще залишилася пам'ять про те, що цього дня відбулося.

Якщо хто має бажання більш детально (на світлинах) побачити, що відбувалося того дня, то може зайти на наш сайт і почитати репортаж Петра Лисенка.

 Сергій ТЕРЕН

 


Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1104 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: