PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 03:28



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Серпень » 13 » Влада ЯНУКОВИЧА забрала у нас всі права, крім права на особистий вчинок, – ЛУЦЕНКО
15:07
Влада ЯНУКОВИЧА забрала у нас всі права, крім права на особистий вчинок, – ЛУЦЕНКО
На порядку денному - питання національної дієздатності. Ці вибори є черговим плебісцитом саме з цього питання. Про це в інтерв’ю «Gazeta.ua» заявив лідер «Народної самооборони», екс-міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО, повідомила прес-служба «Народної самооборони».
«Відпущена нам історією 20-річна відлига, очевидно, завершена. Ми маємо декоративну демократію, за лаштунками якої – узурпація влади адміністрацією президента, безкарність кримінальних кланів, знищення незалежних ЗМІ та мирних зібрань, державний рекет підприємництва, контрольоване владою кривосуддя, тиск та дискримінація української культури як основи нашої незалежності. З цього рубежу українцям немає куди відступати. На порядку денному - питання національної дієздатності. Ці вибори є черговим плебісцитом саме з цього питання», - наголосив політик.
ЛУЦЕНКО упевнений: на цих виборах немає куди відступати, це бій за особисте і національне виживання 88 відсотків пограбованого суспільства. «Простити все, що витворяла влада Партії регіонів за ці два з половиною роки, означає підштовхнути їх зробити це з людьми ще і ще раз!», - заявив він. Екс-міністр погоджується, що опозиція неідеальна. «Згоден з тими, хто критикує спрощеність і популізм її програми, хто незадоволений її списками. Але при всьому цьому – в об'єднаній опозиції представлені політики, а не олігархи і гангстери. Її лідери робили помилки, але не перетворювали Україну в закрите акціонерне товариство «Межигір'я», де все належить правлячій Сім'ї. З програмою опозиції можна сперечатися, але не збирати вибиті зуби поламаними руками», - упевнений Юрій ЛУЦЕНКО.
«Вибір між Партією регіонів і «Батьківщиною» - це не вибір між двома політичними силами. Це вибір між мафією і демократією. Демократію можна удосконалювати і навіть відправляти у відставку. Мафію можна тільки перемагати. І це справа не Юлії ТИМОШЕНКО, Арсенія ЯЦЕНЮКА, Віталія КЛИЧКА, Анатолія ГРИЦЕНКА чи Юрія ЛУЦЕНКА. Це справа кожного, хто хоче жити, а не виживати в Україні. Влада ЯНУКОВИЧА забрала у нас майже всі права. Крім права на особистий вчинок. Результат виборів залежить уже не від політиків, а від громадян України. Оминути цей вибір неможливо. Для багатьох громадян цей вибір буде важким. Але життя вчить, що тільки те, що важко, те й важливе по-справжньому», - зазначив ЛУЦЕНКО. «Дати бій мафії – означає не просто зробити вибір на користь об'єднаної опозиції на цих парламентських виборах. Це означає отримати те, що не може дати вам ніхто, - стати вільною людиною», - резюмував Юрій ЛУЦЕНКО.

www.galinfo.com, 7 серпня 2012 року
Переглядів: 691 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: