PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 17:23



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Березень » 27 » Відбулася 20-та звітно-виборна конференція Київської організації Спілки офіцерів України
15:19
Відбулася 20-та звітно-виборна конференція Київської організації Спілки офіцерів України
19 БЕРЕЗНЯ поточного року у приміщенні Центрального будинку офіцерів ЗС України відбулася 20-та звітно-виборна конференція Київської організації Спілки офіцерів України. У її роботі взяли участь 29 делегатів, які репрезентують майже 2,5 тисячі активістів, членів Проводу СОУ на чолі з Головою СОУ полковником В’ячеславом БІЛОУСОМ та гостей. Був заслуханий звіт голови організації полковника Любомира ГНАТЮКА про роботу за звітний період, у обговоренні якого взяли участь делегати конференції, а також голова СОУ полковник В’ячеслав БІЛОУС.
Серед обговорюваних проблем, від яких залежить напрямок і можливості діяльності СОУ, називалися несприятлива для розвитку держави урядова політика, капітулянтство в питанні розміщення ЧФ, безпорадність опозиційних партій, тяжкий соціальний стан військовослужбовців, військових пенсіонерів, військовослужбовців строкової служби та членів їхніх сімей. Особливої ваги набуло обговорення питання професійності кадрів командного складу військових підрозділів та самого Міністерства оборони України, питання незаконного усунення від службової кар’єри патріотичних офіцерів (у першу чергу - членів СОУ), занепад застосування української мови в Збройних силах України.
На адресу Проводу організації делегати висловили низку критичних зауважень щодо недостатньої роботи з активізації членства до практичної роботи у військових частинах та військових навчальних закладах, щодо необхідності пошуку шляхів залучення до вступу в організацію нових членів. Великою проблемою є відсутність належного офісного приміщення, обумовлена байдужим ставленням до потреб патріотичної організації владних структур.
У цілому конференція визнала роботу Проводу задовільною та у відповідності зі своїм Статутом обрала склад нового керівного органу. Новим головою організації став полковник Остап ЯШАН, людина великого досвіду служби в гарячих точках планети. Делегати одностайно ухвалили Резолюцію конференції та звернення до влади з осудом безпідставного звільнення з керівних посад патріотичних офіцерів-членів СОУ, серед них - полковники П.КОСТЮК, С.ЛИТВИН, капітан першого рангу М.МАМЧАК.
На конференції в якості гостей були присутні кілька членів Всеукраїнської громадської організації «Товариство українських офіцерів».
Микола Коробко, делегат конференції, ст. лейтенант для "Порталу українських офіцерів-Спілка офіцерів України".

Звіт голови організації полковника Любомира ГНАТЮКА (поряд члени робочої президії заступник голови Київської СОУ капітан І рангу Є.Лупаков, голова СОУ полковник В.Білоус)

Делегати конференції

 

Промовляє новий голова організації полковник Остап ЯШАН.

Світлини С.Нередька.

Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 974 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: