PP

     Четвер, 28.03.2024, 12:03



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Вересень » 14 » Необхідність люстрації доводить саме життя!
19:56
Необхідність люстрації доводить саме життя!
Обираючи депутатів до Верховної Ради, кожного разу сподіваємося на те, що вони розроблятимуть життєдайні закони та облаштовуватимуть справжню державу Україна. Проте, вищий державний орган теперішнього скликання опинився під контролем україноненависників, відвертих ворогів і зрадників української справи. Це чітко проявилося, коли було внесено для обговорення проект Закону (України!?) за авторства КІВАЛОВА - КОЛІСНИЧЕНКА про статус регіональних мов. Прихильники регіоналізму і раніше винаходили різні сепаратистські "пропозиції" по розвалу України і обговорювали їх і в парламенті, і за його межами (як це було в Сіверсько-Донецьку). Звичайно, про розбудову й розвиток державності у таких випадках не йшлося і не йдеться.
З подібною ж метою була використана Європейська хартія мов, зміст якої був перекручений зацікавленими законодавцями. А більше ніж 1200 пропозицій, внесених різними депутатами в якості поправок, завдяки маніпуляціям з регламентом Верховної Ради України, взагалі не розглядалися. Саме в результаті змови комуністів у паритеті з регіоналами А. МАРТИНЮКОМ був внесений до розгляду без обговорення горезвісний проект закону. Протягнутий таким чином закон "КаКа" в черговий раз роз'єднав націю, відкинув хоч якісь досягнення, тяжко здобуті за 20 років незалежності. Закон відверто дискримінаційний: державні службовці будуть зобов'язані знати регіональні мови, в той час як представники нацменшин звільняються від обов'язку володіти державною мовою. Українська мова опиняється на рівні ритуального мовлення, а від її державного статусу нічого не залишається. Пани регіонали постійно шахраюють, свідомо підміняючи поняття мови державної мовою особистого спілкування. Закон КІВАЛОВА - КОЛІСНИЧЕНКА підводить до обов'язкового функціонування в Україні будь-яких мов, крім української. І недарма представники Венеціанської комісії відзначають, що цей закон загрожує державності української мови. Очевидно, що мова - це механізм управління державою, що пов'язує її різні частини в єдине ціле. Нинішня ж більшість, і комуністи в тому числі, як і литвинівці, проголосувавши за цей закон, взяли курс на перетворення України в протекторат Російської Федерації. У Москві чекали і чекають результатів цієї ганебної акції "тестування" Партії регіонів на вбивчу зміну української мовної політики. Там знають: якщо українці здадуть рідну мову, це означатиме, що вони здатні здати все до решти, що вони не господарі у своїй країні. Ось такою має бути помста влади регіоналів українцям за Майдан! Вони розривали Україну в 2004 році і взялися за знайому справу у 2012 році.
Українцям слід зробити все, щоб покласти край антиукраїнській діяльності старих комуністів-кагебістів, п'ятій колоні в Україні, різним "тушкам", яничарам і відсторонити всіх антиукраїнців від обрання до всіх органів влади.
І, як пропонував Олег ТЯГНИБОК, необхідно зробити санацію для антидержавних елементів, що ненавидять Україну і українців, не надавати громадянство України особам, які не володіють українською мовою, притягати до кримінальної відповідальності за виступи проти української державності, провести люстрацію представників керівного апарату колишнього комуністичного режиму, без застосування засобів переслідування.
Лише позбавившись від українофобів і ненависників української незалежності, українці зможуть розбудувати свою державу, здійснити наміри і мрії часів скинення комуністичної влади. Як показали дії Партії регіонів і її союзників, люстрація чітко стала на порядок денний України, слід захистити себе і державу від усіх посягань людиноненависників, які хочуть заволодіти державою з допомогою мовних маніпуляцій, фактично здійснюючи державну зраду.

Микола Котов,

м. Кам'янське (Дніпродзержинськ)
Переглядів: 695 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: