PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 10:28



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Червень » 17 » Найгірше для політика - міркувати про те, який у нас поганий народ – Ю. ЛУЦЕНКО
19:38
Найгірше для політика - міркувати про те, який у нас поганий народ – Ю. ЛУЦЕНКО
Мрія про нову європейську країну в Україні не була укріплена реальними справами, зазначив Юрій Луценко у бесіді з журналістами газети "Лівий берег", повідомляє УНН. "Я не тільки член суспільства, я ще й політик, а найгірше для політика - як мені здається - міркувати про те, який у нас поганий народ. Тому я шукаю пояснення причин інерції колоніального мислення нашого народу в тому, що його, по-перше, штучно ставлять на межу виживання. По-друге, через ЗМІ нав'язують йому помилкові цілі й обрії. У третіх, ще однією причиною малої активності громадян своєї країни є звичка до одноразових зусиллям, "солом'яного вогню" в політиці", - зазначив політик.
"Українці, поколіннями вимуштрувані репресіями чужої їм влади, масово виходять на вулиці тоді, коли відчувають технічну можливість домогтися змін. У чому-то це логічно: раз влада нас не чує, то потрібно виходити в момент виборів, щоб скинути таку владу", - зауважив Ю. Луценко.
Він також зізнався у "деякій поверховості у переконаннях, вірі, планах", які були у нього раніше.
Як повідомлялося, екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що за станом здоров’я він цілком може повернутися в політику.
Разом з цим він зазначив, що йому ще необхідні деякі медичні процедури.
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко планує повернутися з-за кордону з лікування і розпочати процес розробки Плану нової країни.
Як повідомлялося, після свого звільнення Юрій Луценко заявив про намір створити новий громадський рух "Третя Республіка", який буде прив'язано до майбутніх президентських виборів, а одним з його підсумків стане підтримка одного з кандидатів у президенти. За словами одного з лідерів цього руху Тараса Стецьківа, опозиція поки не запрошувала цей рух до співпраці.

Олександр КИРИЧЕНКО, УНН, 10 червня 2013 року
Переглядів: 684 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: