PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 11:45



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Червень » 3 » Ю.ЛУЦЕНКО планує в червні запустити План "нормальної країни"
14:47
Ю.ЛУЦЕНКО планує в червні запустити План "нормальної країни"
Колишній міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО планує повернутися з-за кордону з лікування і розпочати процес розробки Плану нової країни. Про це написав у відповіді на лист Д.ЯНЕВСЬКОГО Юрій Луценко, який опублікований на сайті "Третя Українська Республіка", передає УНН.
"На жаль, знову мушу вибачатися за затримку з відповіддю на твій лист. За останні дні я був у постійних переїздах, завершуючи медичні консультації. Зате наразі можу повідомити, що мій ремонт проходить успішно. Планую бути в Україні на початку червня, щоб запустити процес розробки Плану нової (радше - нормальної) країни", - відповів на лист Д.ЯНЕВСЬКОГО екс-міністр внутрішніх справ Ю.ЛУЦЕНКО.
Як відомо, 25 квітня Юрій ЛУЦЕНКО полетів до Польщі на лікування. Раніше екс-міністр не міг сказати точно, скільки триватиме його перебування на лікуванні за кордоном, адже це залежить від лікарів та стану його здоров'я, але очікував, що це триватиме не один місяць. Нагадаємо, після свого звільнення Юрій ЛУЦЕНКО заявив про намір створити новий громадський рух "Третя Республіка", який буде прив'язано до майбутніх президентських виборів, а одним з його підсумків стане підтримка одного з кандидатів у президенти. За словами одного з лідерів цього руху Тараса СТЕЦЬКІВА, опозиція поки не запрошувала цей рух до співпраці. У той же час інший лідер цього руху Роман БЕЗСМЕРТНИЙ запевнив, що рух не буде створювати перешкод опозиції.

Олександр СИВАЧУК,
УНН, 27 травня 2013 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 744 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: