PP

     П`ятниця, 26.04.2024, 22:55



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Червень » 17 » У Дніпропетровську побили адвоката автора плаката «з бабусею і котом»
19:20
У Дніпропетровську побили адвоката автора плаката «з бабусею і котом»
У Дніпропетровську побили правозахисника й адвоката Анатолія БАРАНОВСЬКОГО, а також й обікрали його офіс. БАРАНОВСЬКИЙ відомий як адвокат автора білборда «з бабусею і котом» Максима ГОЛОСНОГО. Про інцидент з побиттям і крадіжкою в офісі адвоката Радіо Свобода в середу повідомив сам Максим ГОЛОСНИЙ. За словами ГОЛОСНОГО, його адвокат був побитий у власному офісі трьома представниками охоронної структури орендодавця за нібито невчасне внесення орендної плати. Анатолія БАПАНОВСЬКОГО з легкими ушкодженнями шпиталізували до лікарні. Пізніше виявилось, що після цього офіс адвоката пограбували, з приміщення зникли речі, зокрема, сейф з документами і ноутбук.
Як зазначив Максим ГОЛОСНИЙ, він вважає інцидент спланованим і пов’язує його з професійною діяльністю свого адвоката: в останні два місяці, як стверджує ГОЛОСНИЙ, вони разом з БАРАНОВСЬКИМ працювали над викриттям корупційних дій місцевих високопосадовців. «Упродовж двох місяців ми відправляли запити посадовцям з проханнями надати декларації про доходи за останні два роки. Папки з відповідями чиновників наразі зникли. Крім того, зникли інші, не такі важливі документи. Я вважаю, що це 100% пов’язано з його професійною діяльністю. Конфлікт був явно спровокований, питання тільки в тому , ким і для чого», – сказав Радіо Свобода Максим ГОЛОСНИЙ.
На даний час інцидент розслідує Бабушкінський районний відділ міліції Дніпропетровська. Як повідомили правоохоронці, вони порушили кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

Сайт радіо «Свобода», 29 травня 2013 року
Переглядів: 590 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: