PP

     Субота, 27.04.2024, 03:04



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Липень » 16 » Енергозбереження для шкіл, дитсадків, будинків культури…(Енергоменеджмент вас врятує від зайвих великих енергоплатежів)
10:25
Енергозбереження для шкіл, дитсадків, будинків культури…(Енергоменеджмент вас врятує від зайвих великих енергоплатежів)
29-30 червня у Львові, у торгово-промисловій палаті, що в Стрийському парку, відбувся всеукраїнський семінар з енергоаудиту і енергоменеджменту, в якому взяли участь представники муніципалітетів міста Херсона, Львова, Чернігова, Києва, працівники науково-дослідних інститутів та консалтингових компаній з усієї України.
Надзвичайна цінність цього семінару полягає в тому, що на основі втілення практичних програм енергоаудиту та енергозбереження із залученням інвестицій міжнародної корпорації НЕФКО, представлені реальні результати у справі заощадження електичної і теплової енергії. Зокрема, - в місті Херсоні. Запропоновані також реальні фінансові механізми впровадження енергозберігаючих заходів у
- опалювальних системах дитсадків;
- системах водопостачання та водовідведенняя;
- системах вентиляції та кондиціювання.
Результатом впровадження переважної більшості заходів з енергоефективності стає скорочення платежів за тепло і за газ, за електроенергію на 10…50%. Успішний досвід розвинутих країн показує, що широке впровадження систем енергоменеджменту у сфері енергозбереження дає змогу отримувати економію паливно-енергетичних ресурсів. Світовий досвід реалізації програм енергозбереження запропонував таку, наприклад, організаційну структуру, як демонстраційні зони високої енергоефективності для формування ефективно діючої системи управління енергозбереження в регіоні.
МИ ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО ДИРЕКТОРІВ ДИТЯЧИХ САДКІВ І ШКІЛ, БУДИНКІВ КУЛЬТУРИ ІЗ ПРОПОЗИЦІЄЮ ОТРИМАТИ ПОЯСНЕННЯ, ЯК МОЖНА ОДЕРЖАТИ ВЕЛИКІ КРЕДИТИ МІЖНАРОДНОЇ КОРПОРАЦІЇ НЕФКО ПІД 3% РІЧНИХ НА 4…5 РОКІВ, З ЗАЛУЧЕННЯМ ЛИШЕ 10 % ТІЛА КРЕДИТУ НА ВИРІШЕННЯ ПАЛИВНО-ЕНЕРГЕОТИЧНИХ ПРОБЛЕМ ПРИМІЩЕНЬ.
Для цього треба набрати наш номер телефону 401-29-03 - і ми прийдемо та все пояснимо. В тому числі – стосовно карти енергоаудиту, яка дасть змогу скласти й провести, скажімо, через «ШВЕДБАНК» кредити компанії НЕФКО на 4 роки. Погодивши з органами місцевої влади всі робочі питання, фірма «ВКФ Геліос» організує реальне вирішення ваших паливно-енергетичних проблем. НЕ ЧЕКАЙТЕ ДО ПЕРШИХ ВЕЛИКИХ ХОЛОДІВ, ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ ЗА
НОМЕРОМ (056)401-29-03.

Олександр ЧИЖИКОВ,
директор ТОВ «ВКФ ГЕЛІОС».

Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1125 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: