PP

     П`ятниця, 26.04.2024, 00:28



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Листопад » 12 » Посол України в Канаді наважився сказати все, що він думає про нинішню підтримку Заходу
20:01
Посол України в Канаді наважився сказати все, що він думає про нинішню підтримку Заходу
Посол України в Канаді Вадим ПРИСТАЙКО вважає, що недостатня, на його думку, підтримка Заходом України в її боротьбі проти російської агресії пов’язана з тим, що «всі бояться Росії». Про це він сказав у своєму інтерв’ю канадському каналу CBC .
ПРИСТАЙКО, зокрема, підкреслив те, що Захід оперативно мобілізувався на захист від радикального угруповання «Ісламська держава», але не зробив цього заради України.
«Ви бомбите , відправляєте F-18… Іракський уряд просить вас допомогти – і ви все відправляєте. А потім українська влада просить про те ж саме. І що ви нам відповідаєте? - Ні», - заявив посол.
Вадим ПРИСТАЙКО застеріг західних лідерів (зокрема, - керівництво Канади) від поступок на користь Росії.. «Дехто й справді вважає, що коли дати змогу «ведмедю» з’їсти Україну, Грузію і Молдову, то це вдовольнить його апетит і він далі не піде». «Всі думають про одне й те ж: ми допоможемо Україні, але – не так, щоб дуже», - додав Вадим ПРИСТАЙКО.

Газета «Главное»,
11 листопада 2014 року
Переглядів: 600 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: