PP

     Четвер, 28.03.2024, 11:37



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Січень » 29 » ЗВЕРНЕННЯ ВГО «Спілка офіцерів України» до особового складу співробітників Міністерства внутрішніх справ
14:18
ЗВЕРНЕННЯ ВГО «Спілка офіцерів України» до особового складу співробітників Міністерства внутрішніх справ
ЗВЕРНЕННЯ 
Всеукраїнського громадського об’єднання «Спілка офіцерів України» 
до особового складу співробітників Міністерства внутрішніх справ 

Шановні співробітники Міністерства внутрішніх справ!
Ви присягались служити українському народу, а не владі і тому не маєте права піднімати руку проти нього!
Злочинний режим Януковича, ховаючись за спини бійців спецпідрозділів, розпалив в Україні антибандитську війну. Окремі бійці загонів спеціального призначення, порушуючи дану ними присягу, порушуючи вимоги Конституції України, яка забороняє віддавати і виконувати злочинні накази, застосовують зброю, у тому числі і вогнепальну, сльозогінний газ, несертифіковані в Україні, невідомо яким чином потрапивші до МВС боєприпаси російського виробництва проти протестувальників, працівників медичної служби та журналістів, що заборонено відповідними міжнародними конвенціями.
У Києві, під час подій на вулиці Грушевського, «Беркут» забруднив себе кров’ю чотирьох мирних українських патріотів - активістів протестних акцій, а п’ятий, ними поранений, був закатований провладними бандитами в лісі. Працівники МВС викрадають з лікарень і катують поранених людей, приблизна кількість яких складає до сотні осіб. Цим владний режим поставив себе поза правовим полем! Народ переповнений праведним гнівом і обов’язково покарає кожного з катів і вбивць. Про це заявили не лише українці, а і вірмени, білоруси…
По всій Україні народ повстав проти злочинного режиму Януковича і в обласних та районних центрах виганяє ненависну владу!
Народна Рада Євромайдану відроджує Національну гвардію України і залучає до цього прогресивних, чесних і порядних офіцерів, прапорщиків, сержантів і рядових МВС. Рівненська міліція в повному складі вже перейшла на бік народу і стане основою відроджуваної Нацгвардії.
«Беркут», перетворений бандитською владою в організоване бандитське угрупування, буде розігнаний без права отримання пенсії!
Співробітники міліції та Внутрішніх військ, не ставайте заручниками злочинного режиму Януковича, не виконуйте злочинних наказів, переходьте на бік народу, якому Ви присягали у вірності!
Слава України! Героям Слава!

Голова Спілки офіцерів України
Народний депутат України ІІ скл.,
капітан 1 рангу Євген ЛУПАКОВ
Переглядів: 529 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: