PP

     Четвер, 28.03.2024, 18:58



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Січень » 29 » ЗВЕРНЕННЯ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ, ПОЛІТИЧНИХ СИЛ ТА ГРОМАДЯН
14:12
ЗВЕРНЕННЯ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ, ПОЛІТИЧНИХ СИЛ ТА ГРОМАДЯН
Україна пройшла довгий та тернистий шлях до встановлення своєї державності. Однак те, що відбувається зараз у нашій незалежній державі, ті гасла, з якими виступають самопроголошені, так звані, «щирі патріоти» та «захисники національних інтересів» - руйнують сподівання на стабільність і краще майбутнє мільйонів свідомих українців.
Останні події розкрили справжню сутність задекларованих, політично недолугих лозунгів «лідерів», так званої опозиції, цілковиту невідповідність між їх словом та ділом.
Розхитування й руйнація законності та порядку в країні, розкол у суспільстві, загроза людському життю та дестабілізація економічних і соціальних процесів у державі - такими є реалії та наслідки дій опозиції. Чи розуміють теперішні авантюристи від політики до яких непоправних наслідків може це призвести?
Криворізька міська рада рішуче засуджує злочинні дії ініціаторів силового протистояння й звертається до Президента України як гаранта Конституції України, Кабінету Міністрів України із закликом застосувати всі правові заходи щодо стабілізації ситуації в країні, відновлення порядку, наведення ладу в столиці.
Ми підтримуємо позицію Міністерства закордонних справ України щодо неприпустимості втручання іноземних держав у внутрішні справи України.
Ми звертаємося до лідерів так званої опозиції. Ви відповідальні за деструктивні дії в державі та трагічні наслідки, до яких вони призвели, а тому ми закликаємо вас припинити підбурювати український народ та використовувати його як заручника вашої боротьби за владу!
Ми вимагаємо вжити заходів щодо заборони діяльності політичних партій та громадських об’єднань, які пропагують ультранаціоналістичні праворадикальні погляди та програмні цілі яких загрожують народу і державі Україна.
Ми засуджуємо протизаконні заклики про створення в Україні антиконституційної „народної ради” і незаконних воєнізованих формувань „самооборони”.
Вимагаємо негайного припинення всіх протиправних дій. Будь-які акції повинні ґрунтуватися виключно на законах України.
Всі винні в безладах і ескалації насильства мають бути притягнені до відповідальності. Така наша принципова позиція.

Розміщено на офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради – www.kryvyirih.dp.ua
Переглядів: 533 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: