PP

     Четвер, 28.03.2024, 20:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Листопад » 14 » За присвоєння 250 тисяч на озелененні дніпропетровцю дали п’ять років
17:49
За присвоєння 250 тисяч на озелененні дніпропетровцю дали п’ять років
Підприємець з Дніпропетровська засуджений до п’яти років позбавлення волі і оштрафований на 12,75 тисячі гривень. за заволодіння бюджетними коштами в розмірі 248 тисяч гривень., які він отримав на озеленення міста. Про це свідчить вирок Самарського районного суду міста Дніпропетровська від 17 жовтня.
З огляду на пом’якшувальні обставини (щире каяття, раніше не судимий, позитивна характеристика за місцем мешкання, малолітня дитина, а також відшкодування шкоди в повному обсязі шляхом виконання усіх робіт) суд звільнив підприємця від відбування покарання у в’язниці, якщо він протягом трьох років не вчинить нового злочину.
Наприкінці 2012 року підприємець виграв конкурс з догляду за озеленювальними та декоративними насадженнями на території Самарського району Дніпропетровська – на житлових масивах Придніпровськ, Ігрень, Одинківка та Червоноармійськ. При цьому він подав неправдиві документи на конкурс, оскільки на момент подачі він ще не мав відповідних працівників. Він найняв чотирьох працівників за день до укладення договору із відділом комунального господарства райради. У подальшому, не виконавши жодних робіт, підприємець підписав акт, у якому зазначив, що умови договору виконані у повному обсязі.. На підставі цього акту він отримав від райради 248 тисяч гривень.

Cайт «НАШІ ГРОШІ», 6 листопада 2013 року
Переглядів: 602 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: