PP

     Четвер, 25.04.2024, 02:54



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Серпень » 15 » Вітаємо зі святом НЕЗАЛЕЖНОСТІ України!
11:33
Вітаємо зі святом НЕЗАЛЕЖНОСТІ України!

Шановні наші читачі, вітаємо вас зі святом 23-ї річниці НЕЗАЛЕЖНОСТІ України у найскрутніші часи, коли вона проходить випробування вогнем війни! Рік, що минає, позначений і перемогою Революції гідності на МАЙДАНІ,  яка прибрала від влади диктаторський режим, і страшними жертвами під час агресії ординської Росії проти України, що була ослаблена як держава антиукраїнською діяльністю (за суттю своєю) того режиму. Агресія триває й досі, і ми маємо вже тисячі загиблих внаслідок дій терористів та найманців Росії на сході України. Але з нами – увесь демократичний світ, який побачив незламний спротив українського народу жорстокому ворогу, який побачив величний героїзм оборонців Української держави.

Бажаємо вам, вашим рідним і близьким, вижити у цій кривавій борні  за відстоювання НЕЗАЛЕЖНОСТІ України і утвердження миру та злагоди між людьми після нашої перемоги у кожному місті, у кожному селі чи селищі, у кожній хаті чи квартирі на українській землі!

Слава Україні!

Керівництво криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА і редколегія газети «Промінь Просвіти»

Переглядів: 616 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: