PP

     Четвер, 28.03.2024, 14:02



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 6 » ВИМОГИ КРИВОРІЗЬКОГО МАЙДАНУ
23:06
ВИМОГИ КРИВОРІЗЬКОГО МАЙДАНУ
У зв’язку з тим, що міська рада та міський голова 24 січня 2004 року заявили про підтримку дій колишнього злочинного режиму, сприяючи тим самим придушенню мирних акцій протесту Євромайдану, та вимагали застосування більш жорстких заходів, внаслідок яких загинуло в подальшому понад 100 громадян України, близько 300 пропало безвісті, а близько 1000 отримали поранення,
МИ ВИМАГАЄМО:
1. Відставки Криворізького міського голови ВІЛКУЛА Ю.Г. та депутатів Криворізької міської ради.
2. Негайного скликання позачергової сесії міської ради з метою доручення до роботи виконкому міської ради, виконкомів районних рад та постійних депутатських комісій наглядового органу, створеного із представників Криворізького Майдану.
3. До часу переобрання нового голови та нового складу міської ради забезпечити виконання теперішнім складом виключно питань функціонування інфраструктури міста Висловити своє ставлення до закликів до сепаратизму та федералізації України. Заборонити прийняття будь-яких інших політичних рішень.
4. Установити мораторій на приватизацію комунальної власності.
5. негайно змінити редакційну колегію та редакційну політику ТРК «Рудана» та газети «Червоний гірник». Призначити головними редакторами представників Майдану. Негайно забезпечити надання ефіру представникам Криворізького Майдану для озвучування наших вимог.
6. Демонтувати на території міста Кривого Рогу усі пам’ятники ЛЕНІНУ. Саме ігнорування вимог Криворізького Майдану від 15.01. 2014 року та бездіяльність влади в цьому питання провокує громадян міста до самостійних рішучих дій.
ПРЕДСТАВНИКИ КРИВОРІЗЬКОГО МАЙДАНУ
Переглядів: 595 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: