PP

     Четвер, 28.03.2024, 19:33



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Вересень » 26 » Увага! Розшукуються найбільші порушники прав людини в країні!
16:07
Увага! Розшукуються найбільші порушники прав людини в країні!
Українська Гельсінська спілка з прав людини розшукує зухвалих порушників прав людини аби вручити їм Головну Антипремію Країни «Будяк 2013». Особливі прикмети: пишуть закони, які порушують права людини, обмежують права людини, несправедливо засуджують чи притягають до відповідальності.
Номінантів на Антипремію визначають українці. Кожен може подати заявку до оргкомітету «Будяка» та висунути свого номінанта.
Антипремія "Будяк року” була заснована з метою привернення уваги громадськості до брутальних порушень прав людини, що відбулися в державі упродовж року, та стимулюють суспільну дискусію щодо небезпечних для прав людини тенденцій у країні.
Минулого року «Будяками» стали: Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ, Голова Верховної ради Володимир ЛИТВИН, Центральна виборча комісія, народний депутат Василь ГРИЦАК Харківська міська рада та Харківський окружний адміністративний суд.
Як подати заявку на Антипремію – дивіться тут: http://helsinki.org.ua/budyak
Останній строк подання заявок: листопад 2013 року.
Антипремія є некомерційним проектом. Жодні ініціативи чи рішення, пов’язані з премією, не можуть бути спрямовані на отримання прибутку жодним з організаторів ініціативи, членів журі чи спонсорів премії. Спонсори премії не мають права впливати на прийняття рішень у будь-якій номінації.
Переглядів: 672 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: