PP

     Четвер, 25.04.2024, 18:09



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Грудень » 28 » Українські студенти винайшли унікальний електромобіль
11:37
Українські студенти винайшли унікальний електромобіль
Зразок у сонячну погоду здатен пересуватися взагалі без зупинок на підзарядку, в Студенти Дніпропетровського національного гірничого університету винайшли автомобіль, який запускається в рух за допомогою енергії Сонця. За словами творців, дослідний похмуру погоду і в темний час доби автономність становить близько трьох годин, повідомляє Аuto.mail.ru. При вазі водія не більш ніж 70 кг максимальна швидкість автомобіля становитиме 20 км/год.
Розробники запевняють, що автомобіль вийшов дуже екологічним, у нього немає викидів в атмосферу, для його виробництва не потрібно великих потужностей. Всі комплектуючі студенти зібрали самостійно, колеса перейшли у спадок від попереднього дослідного зразка, кермо зняли з велосипеда, батареї спаяли з наявних елементів і деталей. Solar Trike поки що являє собою металевий каркас і шасі, може перевозити одну людину і використовуватися для реклами. Зараз на його бортах рекламують власний університет, але розробники кажуть, що їм вже надходили комерційні пропозиції.
Нагадаємо, Nissan вперше представив європейській публіці новаторський і футуристичний концепт PIVO 3. Концепт PIVO 3 поряд з новим концептом TERRA, що працює на паливних елементах, є чудовим прикладом сміливої і амбітної програми Nissan зі створення електромобілів, що демонструє прихильність марки концепції екологічно чистого транспорту.

NEWSru.ua, 12 грудня 2012 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 713 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: