PP

     Четвер, 18.04.2024, 16:12



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 6 » У Тернах вшанували полеглих на Майдані
23:17
У Тернах вшанували полеглих на Майдані
22 лютого об 11 годині біля готелю «Ювілейний» у день жалоби по загиблих на Майдані зібралися ті, кому не байдужа доля України, в кого серце болить за своїх борців. У вигляді хреста були розставлені поминальні лампадки. Дівчата та молодиці тримали в руках плакати «Герої не вмирають» , «Кожне життя на совісті влади», тощо. А люди усе підходять. Несуть червоні гвоздики і кладуть на бруківку біля лампадок. І розвіваються національні прапори... День жалоби.
Імена героїв будуть викарбувані золотими літерами на скрижалях історії України. Уже сьогодні на Майдані чи на місці колишнього пам’ятника комуністичному ідолу треба встановити памятний знак з іменами полеглих. Допомогти їх сім’ям , зберегти память про достойників. Для того видати книжки, фотоальбоми, відеодиски. Нам треба назвати вулиці, сквери, майдани, школи іменами героїв. Поки ми ще думаємо, у вірменському місті Спітак, що колись дуже потерпіло від землетрусу, уже перейменували вулицю Януковичу, що там недавно з’явилася, на вулицю імені Сергя Нігояна, який загинув на Майдані одним із перших.
Ми пам’ятаємо героїв Крут, що полягли за самостійну Україну, ми будемо пам’ятати героїв Майдану полеглих за нашу свободу і наше майбутнє.
Вічна слава полеглим героям Майдану!

Славій КАРПЕНКО, м. Кривий Ріг
Переглядів: 532 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: