PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 11:52



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Жовтень » 31 » У Надєждівці проходив фестиваль «Криворізька осінь»
20:32
У Надєждівці проходив фестиваль «Криворізька осінь»
Вже четвертий рікпоспіль у Криворізькому районі проходить фестиваль народної творчості «Криворізька осінь», засновником якого виступив голова криворізької районноїради Володимир МЕЛЬНИК (на світлині), під керівництвом начальника відділу культури і туризму Криворізького району Ольги БАГІНСЬКОЇ. Його мета – відродження українського народного пісенного мистецтва та підтримка талантів.

     Цього року гостей та учасників із Криворізького, Широківського, Софіївського районів гостинно зустрічали у Надєждівському будинку культури.

     Місто Кривий Ріг на фестивалі представляв ансамбль народної пісні «Журавка» з Дзержинського району під керівництвом Раїси Поліщук та дует-дебютант «Чар-зілля», і до її організації активно долучилося Криворізьке міське об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА.

     Як фольклорні колективи, так і окремі солісти продемонстрували високу виконавську культуру, акторську майстерність та добре знання фольклорної спадщини. Гран-прі фестивалю «Криворізька осінь» отримав народний ансамбль української пісні «Злагода» з Широківського району.

     Серед лауреатів  народний фольклорний ансамбль «Троїсті музики», Євгенія БУГАЙ з Софіївського району, Олена ПРИЙМАК та ансамбль працівників культури «Криниця» з Криворізького району.

     Організатори фестивалю «Криворізька осінь» потурбувалися про те, щоб кожен творчий колектив отримав дипломи та пам’ятні подарунки. 

       Олена МАКОВІЙ




Співає "Журавка"


Тріо "Яворина"


Олена ПРИЙМАК

Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1215 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: