PP

     Вівторок, 23.04.2024, 10:55



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Липень » 30 » У Львові відбулося виїзне засідання Спілки офіцерів України
21:14
У Львові відбулося виїзне засідання Спілки офіцерів України
Заходи Голови Спілки офіцерів полк. В’ячеслава БІЛОУСА, керівника Київської організації СОУ і одночасно заступника Голови Всеукраїнського об'єднання ветеранів кап. 1 р. Євгена ЛУПАКОВА та керівництва обласних організацій СОУ західних областей (Львівщини, Франківщини, Закарпаття, Рівненщини та Буковини) розпочалися участю у літургії у храмі Георгія ПЕРЕМОЖЦЯ в Академії сухопутних військ. Опісля офіцери відвідали дитячий притулок.
На розширеному засіданні виконкому пролунала оцінка ситуації у сучасному війську, зокрема, - щодо соціально-правового статусу молодих офіцерів, сутності патріотичного виховання у війську. Голова СОУ аргументовано виклав позицію щодо загрозливого стану у Збройних Силах України у зв'язку з тим, що УРЯД І ВЕРХОВНА РАДА пішли на скорочення видатків на армію. Детально про це можна прочитати на порталі СОУ: "Щодо ігнорування рішень Президента України в галузі оборони з боку Кабінету Міністрів України та Верховної Ради».
(http://portsou.at.ua/news....-19-590).
Голова ЛОО СОУ Володимир ТИМЧУК проінформував присутніх про ініціативу низки громадських організацій з підготовки до належного відзначення Свята Покрови як дня Українського війська.
Maidan.org.ua, 26 липня 2010 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 964 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: