PP

     Четвер, 18.04.2024, 19:35



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Липень » 27 » У Кривому Розі затримали псевдоомбудсмена
20:58
У Кривому Розі затримали псевдоомбудсмена
СПІВРОБІТНИКИ Криворізького міського управління міліції в Дніпропетровській області 15 липня в Кривому Розі затримали жителя Кіровограда, який видавав себе за регіонального уповноваженого з прав людини Верховної Ради. Про це повідомив представник Управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області. За даними відомства, 36-річний підозрюваний був затриманий під час бійки з адміністратором одного з кафе Кривого Рогу. При затриманні він представився уповноваженим з прав людини Ради в Дніпропетровській області й надав відповідні документи.
"Під час проведення дослідчої перевірки було встановлено, що пред'явлені документи підроблені, особа, зазначена в них, не підтверджується, а шахраєм виявився безробітний 36-річний уродженець Кіровограда", - сказано в повідомленні. Джерело повідомило, що при подальшій перевірці з'ясувалося, що затриманий проживав по підроблених документах і навіть зареєстрував по них свою дитину. "По підроблених документах завів сім'ю, і навіть дружина не знала його справжнє ім'я", - повідомив представник УМВС.
Відповідно до повідомлення прес-служби омбудсмена Валерії ЛУТКОВСЬКОЇ, під час затримання громадянин назвався чужим прізвищем САМОСЕНКО й надав посвідчення уповноваженого Ради з прав людини в Дніпропетровській області. За місцем проживання затриманого, крім підробленого посвідчення омбудсмена, були вилучені також посвідчення депутата Ради й працівника комітету з боротьби з організованою злочинністю. Усього ж міліція вилучила 25 підроблених посвідчень на прізвище САМОСЕНКО. 20 липня затриманому було вибрано запобіжний захід - тримання під вартою.
Українські новини

Сайт журналу «Український тиждень», 23 липня 2012 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 805 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: