PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 09:39



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Травень » 28 » У Кривому Розі голова райради вимагав 60 тисяч гривень за дозвіл на встановлення кіосків
19:03
У Кривому Розі голова райради вимагав 60 тисяч гривень за дозвіл на встановлення кіосків

Чиновника затримали у службовому кабінеті, під час передачі дозвільних документів. У кабінеті чиновника було виявлено цілий арсенал зброї / Фото: Arsen Avakov / facebook.com/ У Кривому Розі правоохоронці затримали голову райради Сергія СТЕПАНЮКА. Чиновника звинувачують у зловживанні службовим становищем і отриманні хабара в 60 000 гривень за видачу дозволу на розміщення торгових кіосків Про це повідомив глава МВС Арсен АВАКОВ на своїй сторінці в Facebook "Сьогодні затримали голову Дзержинської районної ради м. Кривий Ріг Степанюка Сергія Дмитровича в порядку ст. 208 КПК (на місці злочину, на місці вчинення злочину), за ст. 368. ч. 3 . КПК (від 5 до 10 років)", - підкреслив міністр.

За словами АВАКОВА, гроші були перераховані на розрахунковий рахунок брата дружини СТЕПАНЮКА. Чиновника затримали у службовому кабінеті, при передачі дозвільних документів. "Персональна охорона чиновника, яка намагалася чинити опір оперативникам - була локалізована. Безпосередньо в кабінеті виявлено цілий арсенал зброї", - розповів міністр.

"Питання не у відносно невеликому хабарі - питання в припиненні діючої корупційної системи в даному випадку в районі Кривого Рогу. Це важливо. Черговий районний царьок - "господар району" зупинений", - додав він.











УНІАН, 18 травня 2015 року



Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politic....iv.html

Переглядів: 635 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: