PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 07:19



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Лютий » 25 » У Києві та Дніпропетровській області через конвертаційний центр пройшло 1,8 млрд гривень
20:52
У Києві та Дніпропетровській області через конвертаційний центр пройшло 1,8 млрд гривень
Працівники СБУ з Державною податковою інспекцією викрили і припинили діяльність нелегального конвертаційного центру, що працював у Києві та Дніпропетровській області з обігом понад 1,8 мільярдагривень. Про це повідомила прес-служба СБУ.За два роки своєї діяльності нелегальна структура незаконно переводила в готівку щомісяця понад 100 мільйонів гривень.
Зокрема, на рахунки членам угруповання підставних підприємств, відкритих в кількох банках, перераховували безготівкові кошти за виконання робіт та послуг, які фактично не проводились. Пізніше суми переводили в готівку шляхом маніпуляцій із цінними паперами.У банківських установах, офісах та приміщеннях нелегальної структури у Києві та Дніпропетровській області вилучили документацію, печатки фіктивних підприємств, а також комп’ютерну техніку, обладнану системою «банк-клієнт».
Стосовно організатора конвертаційного центру порушили кримінальну справу ч.2 ст.205 (фіктивне підприємництво) Кримінального кодексу України, а також Державна податкова інспекція у Святошинському районі Києва за фактом умисного ухилення від сплати податків порушила кримінальну справу за ч.3 ст.212.
Нагадаємо, нещодавно працівники СБУ викрили та припинили діяльність конвертаційного центру у Києві, що незаконно перевів у готівку близько 800 мільйонів гривень

Сайт журналу «Український тиждень», 18 лютого 2011 року.
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 849 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: