PP

     Четвер, 28.03.2024, 22:45



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Серпень » 15 » У центрі, може, щось помінялося, а на місцях все, як і було …
10:53
У центрі, може, щось помінялося, а на місцях все, як і було …
Здається, зовсім недавно повсталий проти режиму ЯНУКОВИЧА народ був єдиний у своїх вимогах: олігархічну владу і її випестовану ідеологічну опору – Партію регіонів - геть! Сумнівів не було: все логічно – якщо правлячий режим - злочинний, то його ідеологічний апарат – партія - відповідальна у першу чергу.
Ще в лютому поточного року Криворізький Майдан волав: злочинну міську раду, її очільника Юрія ВІЛКУЛА – у відставку! «Тяжка» хвороба міського голови надовго сховала його від гніву криворіжців. Удари, майже в буквальному сенсі, на себе приймав секретар міськради п. МАЛЯРЕНКО. Під впливом воєнних дій, організованих «путінцями» і поваленими рештками злочинного режиму, були відкладені наміри повсталих здійснити люстрацію та відсторонити на багато років від влади представників управлінського та партійного апаратів цього режиму. Але ж зажиріле корумповане чиновництво випадати із владної орбіти ніяк не збирається, діє за принципом «ти його виштовхуєш у двері, а воно лізе у вікно!».
Про те, як теперішні правоохоронні органи міста працюють по-новому, за визначенням журналіста міської комунальної газети «Червоний гірник» п. Миколи КРАМАРЕНКА, можна зробити висновок, ознайомившись з його публікацією в цій газеті від 5 серпня поточного року, №58 (21483). Описана в статті координаційна нарада працівників правоохоронних органів за участю міського голови Юрія ВІЛКУЛА, голів районних у місті рад та активістів громадських організацій - ніби вирвана сторінка із цієї ж газети трьох-п’ятирічної давності: «Прорахунки в нашій роботі очевидні, але ми їх абсолютно не приховуємо …(виступ прокурора міста В. ПРИХОЖАНОВА)». Ще б пак: всього не приховаєш, але й злочинців поіменно не назвеш! До того ж, і борці зі злочинністю «по-новому» - ті ж самі, що й раніше, хіба-що злегка пересунуті на посадах.
Нам невідомо, як реагували на розглянуті на координаційній раді матеріали активісти громадських організацій, що брали в ній участь і мали дати оцінку роботі правоохоронних органів у сфері боротьби з криміналітетом, але схоже на те, що наступають часи, коли громадському активу доведеться вибачатися за те, що у свій час майданівці замахнулися на люстрацію влади і на відставку з посади міського голови відданого висуванця Партії регіонів, колишньої довіреної особи кандидата у Президенти В. ЯНУКОВИЧА. Люструвати чиновника такого масштабу, який до того ж засідає праворуч від прокурора, начебто не з руки …

Микола КОРОБКО
Переглядів: 511 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: