PP

     Четвер, 28.03.2024, 16:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Грудень » 28 » ТИМОШЕНКО: «Свобода» та «УДАР» - наша армія в боротьбі проти зла
11:42
ТИМОШЕНКО: «Свобода» та «УДАР» - наша армія в боротьбі проти зла
Для успішності всіх наступних дій опозиції у новому складі Верховної Ради потрібно створити стійку, добре скоординовану опозиційну коаліцію у парламенті нового скликання з партіями "Свобода" та «УДАР», переконана ув’язнена лідерка опозиції Юлія ТИМОШЕНКО.
«Я звертаюся до вас із пропозицією невідкладно розпочати переговорний процес зі "Свободою" та УДАРом, створити з ними координаційну раду, узгодити спільний порядок денний та чітко дотримуватися всіх досягнутих домовленостей. Партії "Свобода" та «УДАР» - наші друзі, наші союзники, наша спільна цілісна армія в боротьбі проти зла», - йдеться в повідомленні ТИМОШЕНКО, розміщеному на її сайті.
За її словами, потрібно підписати між трьома опозиційними силами, «крім угоди про коаліцію, щось на кшталт декларації про порозуміння, де визначити засади непоборювання та непротистояння». «Треба зрозуміти та публічно визнати, що тільки щира співпраця та коаліційна єдність трьох опозиційних сил – "Батьківщини", "Свободи" та «УДАРу» - дає шанс на звільнення країни від окупантів, від клептократії», - зазначила екс-прем’єр і закликала: «Давайте спробуємо бодай один раз за всі часи незалежності об’єднати всі проукраїнські, демократичні сили без поборювання та зайвої агресивної метушні, без підкилимних тумаків та подвійних стандартів».
Як повідомлялося, Юлія ТИМОШЕНКО назвала стратегічною помилкою «Батьківщини» голосування за закон про вибори за змішаною системою. Відтак вона закликала опозицію ініціювати його скасування

ZAXID.NET, 21 грудня 2012 року

Джерело: enews.in.ua
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 701 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: