PP

     Четвер, 25.04.2024, 03:58



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Серпень » 31 » ТАНЮК відхрестився від оди ЯНУКОВИЧУ – він її в очі не бачив
14:40
ТАНЮК відхрестився від оди ЯНУКОВИЧУ – він її в очі не бачив
Лесь Танюк наголошує, що не підписував листа інтелігенції до президента Віктора ЯНУКОВИЧА. Про це йдеться в його заяві, переданій "Українській правді".
"Вважаю за необхідне заявити, що зміст і тон цієї витриманої у лакейському стилі петиції до царя-батюшки мені чужі і суперечать моїм моральним принципам", - заявив він.
"Я згодний з тим, що боротьбу з корупцією в Україні слід провадити найактивніше (згадаймо нереалізоване ЧОРНОВОЛОВЕ "Бандитам – тюрми!"), але не на словах і обіцянках-цяцянках, а реально", - наголосив ТАНЮК.
"Стосовно ж конкретного листа, то мого підпису під ним нема і не могло бути. Мені зателефонували і спитали, чи не взяв би я участь у підписанні групового листа на захист Сергія КВІТА та Ольги БОГОМОЛЕЦЬ", - повідомив ТАНЮК..
"Я, який завжди підписував правозахисні листи до БРЕЖНЄВА, КОСИГІНА, ЩЕРБИЦЬКОГО, ГОРБАЧОВА та в найвищі міжнародні організації на захист демократії й оборону репресованих, - відповів згодою, але сказав, що мені потрібен текст листа. Більше до мене ніхто не телефонував", - зазначив він. ТАНЮК обурений появою його прізвища під текстом, який, "компрометує будь-яку порядну людину, людину честі".
Як відомо, згаданий лист на підтримку антикорупційних дій президента ЯНУКОВИЧА поширили минулого тижня 2 агенції – УНН і Укрінформ. В УНН відмовились надати оригінал листа. Між тим, більшість підписантів заявили, що не бачили в очі листа. Його підписати їм запропонували з адміністрації президента.

novaukraina.org, 8 серпня 2011 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 800 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: