PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 23:12



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 12 » Семен ГЛУЗМАН: «Переважаюче число росіян не розуміє, що з ними відбувається»
20:56
Семен ГЛУЗМАН: «Переважаюче число росіян не розуміє, що з ними відбувається»
Кореспондент «Ера ФМ» Ярина ЛАЗЬКО:
«- Ніхто не знає, що буде далі. Але відомий російський політик і опозиціонер Борис НЄМЦОВ написав нещодавно про ті події, що відбуваються сьогодні навколо України те, що ПУТІН вже далеко зайшов і перетнув ту лінію, межу, за якою можна повернутися назад. Тобто, він уже не повернеться і не зупиниться. І це страшні слова.
- Я теж так думаю. Я не користуюся інтернетом, а тому не читав це повідомлення, але я внутрішньо вже кілька днів відчуваю, що це саме так. Мабуть, план був іншим, і Україна себе виявила не так, як вони очікували. Швидше за все, не один ПУТІН вирішує, бо там жеє економісти, якісь аналітики, військові… Ось чому лякає майбутнє. Майбутнє не тільки наше, але і майбутнє Росії. Тому що переважаюче число росіян не розуміє, що з ними відбувається. А те, що відбувається з нами, вони розуміють. Але ж це відбувається паралельно. Через це потім у них буде дуже важке отрезвління, однак буде запізно. Бо у них – свої процеси, дуже важкі. Я не хочу говорити про це зараз, бо росіян там відносно не багато, там є і інші етноси, і інші релгії, там і Далекий Схід матиме свою особливу долю. А тому треба було б шукати різні механізми, вибудовувати містки контактів у цій дуже великій країні… Хоча б для того, щоб Кавказ не повторився.
А те, що сьогодеі відбувається з ними стосовно нас, свідчить про те, що вони не хочуть шукати такі рішення, а йдуть на силові рішення. Але ж такого родуі рішення – вони тимчасові».

Семен ГЛУЗМАН, політв’язень совєтських концтаборів, правозахисник, лікар-психіатр
(З передачі “Від щирого серця”),
7 березня 2014 року.
Переглядів: 512 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: