PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 08:03



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Березень » 18 » Сайт «Кримської правди» не працює після опитування про статус Криму
20:53
Сайт «Кримської правди» не працює після опитування про статус Криму
Сайт газети «Кримська правда», яка підтримує анексію півострова, упродовж всього дня 9 березня не відкривається. Як повідомляє «КримРеалії», збій стався після того, як кримські та українські ЗМІ опублікували інформацію про опитування, проведене на ресурсі газети. «Кримська правда» пропонувала відповісти читачам на питання «Як би ви відповіли на всекримському референдумі сьогодні?». Станом на 8:00 9 березня участь у ньому взяли 4510 осіб. 61% респондентів проголосували за «більш широкі повноваження Криму у складі України». За «приєднання до Росії» проголосували 19% опитаних, ще 20% не з’явилися б на референдум.
Головний редактор «Кримської правди» Михайло Бахарев заявив про фальсифікацію опитування. «Судячи з послідовності дій та оперативності, з якою сфальсифіковані результати опитування були поширені українськими інтернет-ресурсами, у даному випадку йдеться про підготовлену і заздалегідь сплановану провокацію. Її мета очевидна – створити ілюзію, що більшість кримчан сумніваються у правильності вибору, зробленого ними на референдумі 16 березня 2014. Насправді це не має нічого спільного з дійсністю. Результати даного опитування, проведеного редакцією газети серед кримчан за допомогою електронної пошти та через гарячу телефонну лінію, свідчать про інше», – зазначив Михайло Бахарев.
За його словами, на сайт «Кримської правди» здійснюю DDoS-атаки, у результаті чого доступ до нього практично заблокований. Атаки, за словами Бахарева, почалися після «фальсифікації результатів опитування». Через це, каже він, редакція сайту вирішила анулювати дані інтернет-опитування та звертається з проханням до колегам не цитувати їх.
У кінці лютого 2014 року перекинуті з Росії і кримських баз російського Чорноморського флоту війська без розпізнавальних знаків окупували Кримський півострів. 16 березня 2014 на території Криму і міста Севастополя пройшов так званий референдум про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Ні Україна, ні Захід не визнали це голосування і вважають, що Крим Росія анексувала. Захід запровадив низку санкцій проти Росії та вважає, що Крим є частиною України.
Сайт радіо «Свобода», 9 березня 2015 року
Переглядів: 453 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: