PP

     Четвер, 18.04.2024, 21:14



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Серпень » 17 » Руїни без війни: Кривий Ріг у 2013-му
20:14
Руїни без війни: Кривий Ріг у 2013-му
У ТЕРНІВСЬКОМУ РАЙОНІ, ПОЧАТОК СЕРПНЯ…

Цю рубрику ми розпочинаємо з Тернівського району, тобто – з північної частини міста. Відповідно до задуму, ми будемо розміщувати в газеті світлини, на яких наші читачі бачитимуть, наскільки впорядковане наше місто і як реально (а не на словах) керівники міськвиконкому і його районних підрозділів, керівники підприємств і установ дбають про те, щоб криворіжці жили й працювали не на руїнах чи з ними в сусідстві, а у справді гідних для громадянина України умовах проживання.
А то з року в рік доводиться спостерігати, як місцеве керівництво влаштовує заходи, присвячені різним датам Другої світової війни, на яких у своїх виступах перед мікрофонами, у газетних публікаціях, в матеріалах на радіомовленні та в телевізійних програмах розповідає про те, яких жахливих руйнувань зазнало наше місто і вся Україна в ті часи, а руїни сьогодення ніби й не помічають. Тож маємо надію, що такі публікації (а ми сподіваємося, шановні читачі, й на вашу допомогу у цій справі) дозволять «підтягнутися» місцевому керівництву, аби більше не «плодити» різні руїни у вигляді недобудов, кинутих напризволяще будівель та іншого безглуздя як для цивілізованих умов проживання.
У цьому числі до вашої уваги світлини Сергія ДАШКОВСЬКОГО. Тож передаємо йому слово.

«На світлині …


1- будівля колишнього дитячого центру, розташованого на території КЗ міська лікарня №7, де надавали допомогу «майбутньому нашому» – ДІТЯМ. І скільки життів було врятовано, дякуючи його працівникам! А зараз стоїть - як непотріб, руйнуючись.


2- колишній гуртожиток, розташований по вул. МИРОВИЧА (район станції «Рокувата»), у вигляді руїн слугує «місцем для забав» місцевій дітворі (доки не сталося лихо). До речі, там же неподалік стояла в руїнах будівля теж колишнього гуртожитку ПТУ, а зараз - пристойний будинок, який було відбудовано на замовлення «Арселор Міттал Кривий Ріг».


3- будівля дитячого садку, який мав номер 105 (теж майже зруйнований і слугує для «забав» дітворі). І це при тому, що на відстані приблизно 50-ти метрів від нього у серпні минулого року було урочисто відкрито дитячий майданчик представниками ПР.

Стоять будівлі у розрусі,
Бо їм укоротили вік.
Зверни на них свою увагу,
Якщо ти – не бездарний керівник»

Сергій ДАШКОВСЬКИЙ..
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 800 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: