PP

     Вівторок, 23.04.2024, 18:29



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Серпень » 30 » ПОРОШЕНКО РОЗПУСТИВ РАДУ
14:51
ПОРОШЕНКО РОЗПУСТИВ РАДУ

Президент Петро ПОРОШЕНКО розпустив Верховну раду. Про це сказано у Твіттері президента
У свою чергу, прес-секретар ПОРОШЕНКА Святослав ЦЕГОЛЕО додав, що наступні вибори відбудуться 26 жовтня, нагадав на своїй сторінці у Facebook, що ці депутати були опорою ЯНУКОВИЧА.
"Теперішній склад Ради півтора року був опорою ЯНУКОВИЧА. Більшість саме цих депутатів ухвалювали диктаторські закони, які забрали життя Небесної сотні. За це треба нести відповідальність: і кримінальну, і політичну", – зазначив він.
ЦЕГОЛКО нагадав, що ефективність Ради була вкрай низькою. "Хіба можна виграти війну, коли депутати ледве нашкребли 232 голоси, щоб визнати ДНР і ЛНР терористичними організаціями?" – написав прес-секретар.
У той же час він нагадав, що позачергові вибори не знімають відповідальності за країну з Верховної ради, і депутати мусять у вересні ратифікувати угоду про асоціацію з ЄС. ЦЕГОЛКО додав, що президент закликав усі демократичні політсили до походу на вибори однією проєвропейською командою.
У свою чергу журналіст Мустафа НАЙЄМ додав, що для ратифікації угоду про асоціацію президент має призупинити указ про розпуск Ради.

«Українська правда», 25 серпня 2014 року
 

Переглядів: 587 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: