PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 09:25



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Жовтень » 24 » ПОРОШЕНКО: Позбавляти права голосу учасників АТО - аморально
20:46
ПОРОШЕНКО: Позбавляти права голосу учасників АТО - аморально
Президент Петро ПОРОШЕНКО вважає аморальною відмову Верховної Ради внести зміни у виборче законодавство, які б дозволили проголосувати військовослужбовцям у зоні АТО. Про це він сказав журналістам під час відвідування Навчального центру підготовки молодших фахівців Державної прикордонної служби України в Аршанці Черкаської області, повідомляють "Українські новини". "Я вважаю, що це аморально: позбавляти права голосу військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО", - сказав президент.
ПОРОШЕНКО також додав, що вжито всі необхідні заходи для забезпечення проведення виборів і надання можливості проголосувати військовим. Він вважає, що необхідно опублікувати список депутатів, які не підтримали цей закон. ПОРОШЕНКО констатує обґрунтованість свого рішення про розпуск Верховної Ради сьомого скликання.
Як відомо, 20 жовтня Верховна Рада відмовилася включити до порядку денного засідання законопроекти №5157 і 5157-1 про внесення змін у виборче законодавство для забезпечення організації позачергових парламентських виборів. Останній законопроект передбачав дозвіл військовим голосувати поза межами місць постійної дислокації, тобто в зоні проведення антитерористичної операції.

“Українська правда”, 20 жовтня 2014 року
Переглядів: 499 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: