PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 06:30



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Травень » 28 » Під час отримання хабара затримано посадовця Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області
18:21
Під час отримання хабара затримано посадовця Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області
Заступник начальника одного з відділів Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області отримала винагороду за не нарахування штрафних санкцій. Так, державний службовець вимагала 28 тисяч гривень хабара за видачу позитивного висновку зустрічної перевірки здійснених операцій між товариством та одним з Державних підприємств (перевірка проведених ремонтних робіт). У зазначену суму хабара було «включено» - не нарахування штрафних санкцій та підтвердження обсягу і якості виконаних товариством робіт за бюджетні кошти.
21 травня під час отримання хабара від представника товариства жінку було затримано «на гарячому» працівниками державної служби боротьби з економічною злочинністю Дніпропетровщини. За даним фактом вимагання хабара цим посадовцем прокуратурою Дніпропетровського району раніше було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Грошові кошти вилучені з місця події.
Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Правопорушницю затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.
Департамент протидії злочинності у сфері економіки МВС України, 22 травня 2015 року, http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1492165
Переглядів: 539 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: