PP

     Четвер, 18.04.2024, 07:21



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Січень » 19 » Патріарх ФІЛАРЕТ: Юлія ТИМОШЕНКО вийде переможцем з випробувань
21:28
Патріарх ФІЛАРЕТ: Юлія ТИМОШЕНКО вийде переможцем з випробувань
Глава Української православної церкви Київського патріархату Святійший Патріарх ФІЛАРЕТ переконаний, що Юлія ТИМОШЕНКО, Юрій ЛУЦЕНКО та всі інші політичні ув’язнені вийдуть переможцями зі своїх випробувань. "Те, що сталося з Юлією ТИМОШЕНКО, Юрієм ЛУЦЕНКОМ та з іншими – треба перенести мужньо. В цьому випробуванні міцніє дух людини. Треба згадувати багатостраждального ІОВА. Він страждав не тому, що був винний. А тому, що Господь його випробовував. Тому і вийшов переможцем з випробування", - сказав Патріарх ФІЛАРЕТ в інтерв’ю інформаційному агентству УНІАН.
"Ми від Бога повинні приймати не тільки приємне, а й неприємне. Чому і ТИМОШЕНКО, і ЛУЦЕНКО проходять такі тяжкі випробування? Тому що сильні. ІОВ був сильним, і витримав. І Господь ІОВУ після випробування дав удвічі більше: багатства, отар, землі, дітей. Тож на випробуваннях їхнє життя не закінчується", - переконаний глава Української православної церкви Київського патріархату.
Як відомо, Глава Української православної церкви Київського патріархату Святійший Патріарх ФІЛАРЕТ одразу після арешту Юлії ТИМОШЕНКО 5 серпня 2011 року звернувся до Печерського районного суду Києва з клопотанням про звільнення екс-прем'єр-міністра під його гарантії поручительства. Проте головуючий у справі суддя Родіон КІРЄЄВ відмовив у задоволенні цього клопотання.

www.tymoshenko.ua, 6 січня 2012 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 761 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: