PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 03:32



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Червень » 3 » Опозиція готова до радикальних дій, якщо ЯНУКОВИЧ із ПУТІНИМ таки поділили "трубу"
14:39
Опозиція готова до радикальних дій, якщо ЯНУКОВИЧ із ПУТІНИМ таки поділили "трубу"
За словами нардепа, ситуація з ГТС стосується захисту національних інтересів, тож опозиція використовуватиме всі методи. Опозиція вдасться до радикальних дій, якщо президент України Віктор ЯНУКОВИЧ таки домовився з президентом Російської Федерації Володимиром ПУТІНИМ про "приватизацію" ГТС на зустрічі в неділю. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Сергій СОБОЛЄВ.
"Це вже стало практикою ЯНУКОВИЧА здавати Україну і торгувати нею заради інтересів купки олігархів, яким потрібен так званий дешевий газ. На жаль, ця зустріч нічим не відрізнялася від попередніх, де ЯНУКОВИЧ практично на колінах випрошував чергову знижку на газ і заради цього міг піти на що завгодно. По Митному союзу, будь-які асоціації та спостерігачі - це інше. Ми не є членами Митного союзу поки. Набагато гірша ситуацію, зважаючи на те, який з'явився витік інформації, по газотранспортній системі. Якщо дійсно ЯНУКОВИЧ вирішив у такий спосіб поділити "трубу" між своєю родиною та ПУТІНИМ, це остаточна зрада наших інтересів", - сказав він.
СОБОЛЄВ побоюється, що "новий псевдо-геній КУРЧЕНКО, який представляє родину ЯНУКОВИЧА" стане власником "усіх розподільчих мереж у середині країни". "Росія отримає 50% газової труби і газових сховищ. Таким чином, за перші три роки він здав усе, що можна: Чорноморський флот, тепер уже ГТС. Перед тим усі питання, які існували щодо самобутності української нації: питання мови, культури, історії", - вважає нардеп.
СОБОЛЄВ запевнив, що реакція опозиції на дії президента буде адекватною. "Приватизувати ГТС неможливо без парламенту. Треба буде змінювати закон "Про газотранспортну систему". Сьогодні він забороняє здійснювати будь-які маніпуляції з ГТС. Опозиція не допустить цього у парламенті. Все інше буде залежати від того, зможуть вони протягнути цей закон у парламенті чи ні", - каже він. СОБОЛЄВ наголосив, що ця ситуація стосується захисту національних інтересів, отже "опозиція буде використовувати усі методи". Які саме - нардеп не уточнив. На запитання чи готова опозиція на кардинальні дії, він відповів ствердно: "Безумовно, опозиція буде готова вивести людей на вулиці".


Злата УГРИН,
Gazeta.ua, 27 травня 2013 року
Переглядів: 633 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: