PP

     Субота, 20.04.2024, 08:44



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Липень » 27 » На скільки посадать ЖУРАВСЬКОГО?
20:40
На скільки посадать ЖУРАВСЬКОГО?
Оце новина! Регіонал пропонує ухвалити закон, за яким наклеп каратиметься позбавленням волі до 5-ти років. Важливо відзначити, що ця ініціатива походить від випускника факультету журналістки Віталія ЖУРАВСЬКОГО, нині народного депутата від Партії регіонів.
У автора законопроекту хочеться запитати: «Чи не хочете ви запровадити кримінальну відповідальність для депутатів за брехню про власну особу?». Не думаю, що він виявив би таке бажання, бо тоді йому самому довелося б відповідати. Зокрема, недавно він поширив календарик, де він на фото з футболістом Андрієм ШЕВЧЕНКОМ з підписом «За Україну разом». Чи треба пояснювати журналістам, що використання зображення іншої особи у власній рекламі можливе лише за згоди цієї особи? Тим часом, Андрій ШЕВЧЕНКО відхрестився від цього календарика, заявивши, що він ні за кого не агітує. Отож, ЖУРАВСЬКИЙ повівся некоректно, а простіше кажучи збрехав.
Подібна річ сталася з паном ЖУРАВСЬКИМ не вперше. Свого часу у передвиборній кампанії він поширив фото, де він разом з Папою Іваном Павлом ІІ, а підпис свідчив, що Папа благословив ЖУРАВСЬКОГО на перемогу у виборах. Папа в принципі не міг такого робити, адже він не брав участь у політичній боротьбі і нікого не підтримував особисто.
За два випадки на скільки років у ЖУРАВСЬКОГО набереться?

Юрій ЛУКАНОВ,
голова Незалежної медіапрофспілки України, сайт «Телекритика», 24 липня 2012 року
Переглядів: 863 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: