PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 15:17



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Січень » 26 » На Дніпропетровщині встановили нападників на бійця-учасника АТО – міліція
20:02
На Дніпропетровщині встановили нападників на бійця-учасника АТО – міліція
За фактом побиття в Нікополі на Дніпропетровщині групою таксистів бійця-учасника АТО, захисника Донецького аеропорту міліція розпочала кримінальне провадження. Правоохоронці вже встановили причетних до побиття, заявляють у центрі зв’язків із громадськістю обласної міліції.

За даними міліції, наразі причетні до побиття бійця дають пояснення по суті справи, також встановлюються свідки пригоди.

За інформацією міліції, заява потерпілого зареєстрована, інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), що карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років», – заявили в міліції.

За даними нікопольських громадських активістів, інцидент з побиттям бійця стався вночі 7 січня. Таксист, який приїхав на його виклик, відмовився виконувати замовлення, посилаючись на те, що у товариша солдата одяг запорошений снігом. Коли ж чоловіки почистили одяг і разом з дружинами намагались сісти до авто, водій виштовхав їх з салону і викликав «підмогу» – чоловіків із битками.

Наразі боєць перебуває в лікарні зі струсом мозку, численними гематомами і саднами. Він є уродженцем Нікополя, одним із захисників Донецького аеропорту, приїхав додому на ротацію.

За інформацією з міліції, досудове слідство ведуть співробітники Нікопольського міськвідділу міліції.

Радіо «Свобода»,
13 січня 2015 року
Переглядів: 509 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: