PP

     Четвер, 25.04.2024, 23:05



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Червень » 11 » На Дніпропетровщині співробітники Держземагентства отримали незаконні прибутки за реєстрацію нерухомості
20:48
На Дніпропетровщині співробітники Держземагентства отримали незаконні прибутки за реєстрацію нерухомості
Правоохоронці ліквідували корупційну схему з отримання незаконної винагороди керівником одного з міських Держземагенств від юридичних та фізичних осіб при реєстрації права власності на земельні ділянки у державному земельному кадастрі.
Організаторами корупційної схеми були співробітники вказаного Держземагентства та посадові особи двох підконтрольних комерційних підприємств. Вказані „ділки” створили корупційну схему за допомогою якої змушували фізичних та юридичних осіб для прискорення отримання кадастрового номеру та висновків звертатися до товариств, які були задіяні у схемі. За такий «бізнес» вони отримували щомісячний прибуток у сумі від 300 до 500 тисяч гривень.
Під час санкціонованих обшуків оперативники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Дніпропетровській області вилучили 25,9 тисяч доларів США, 7,9 тисяч євро та 16,9 тисяч гривень.
Крім того, під час обшуку було виявлено факт незаконного втручання з комп’ютерів підприємств до кадастрової бази області.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. Триває слідство.

Сайт МВС України, 5 червня 2015 року

http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1508678
Переглядів: 578 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: