PP

     Вівторок, 16.04.2024, 07:01



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 27 » На Дніпропетровщині починає діяти центр підтримки кримських переселенців
19:46
На Дніпропетровщині починає діяти центр підтримки кримських переселенців
У Дніпропетровську створили Регіональний координаційний центр організації роботи щодо підтримки сімей із Криму, поінформували сьогодні в облдержадміністрації.

За повідомленням, спеціалісти ОДА займаються влаштуванням переселенців на тимчасове проживання, надаватимуть їм допомогу у відновленні втрачених документів для забезпечення виплат державних допомог та компенсацій, допомагатимуть із працевлаштуванням, а також записом дітей до дитячих садочків та навчальних закладів.

Крім цього, переселенцям із Криму надаватимуть допомогу в забезпеченні харчуванням, лікуванням. Також буде організований постійний супровід сімей переселенців фахівцями з соціальної роботи.

Водночас у соціальних мережах дніпропетровські волонтери повідомляють небайдужим про потреби переселенців. Зокрема, за даними куратора з розселення у Дніпропетровську Ніни Єлоєвої, у місті знайшли притулок дві багатодітні кримськотатарські родини. Для них збирають іграшки, одяг, фрукти, солодощі.

За дорученням заступника голови ОДА Бориса Філатова в регіоні ведеться робота для підбору та підготовки готельних номерів для жителів Криму, які бояться за своє життя. Також свої оселі для тимчасового проживання кримчанам пропонують небайдужі дніпропетровці.

Для переселенців діє також гаряча телефонна лінія 0 800 505 600.
Радіо «Свобода», 24 березня 2014 року
Переглядів: 640 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: