PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 14:47



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Січень » 30 » На Дніпропетровщині навчатимуть голів та членів ОСББ
15:31
На Дніпропетровщині навчатимуть голів та членів ОСББ
Ресурсний центр для ОСББ Дніпропетровської області, створений за підтримки Міжнародного фонда «Відродження» та у співпраці з управлінням житлово-комунального господарства обласної держадміністрації, покликаний здійснювати консультативну, правову, інформаційну, організаційну, методичну та іншу допомогу ОСББ та ЖСК регіону. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції в ІА «Время» також один з ініціаторів створення Ресурсного центру, голова Асоціації захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг «Наш Дім» Павло Хобот.
За словами Павла Хобота, обласний центр є успішним продовженням міського, котрий був створений центром «Тамариск» у 2009 році і протягом цього часу допомагав об'єднанням співвласників міста. Нині ж допомога поширюватиметься і на обласні ОСББ, насамперед, Дніпродзержинська, Павлограда та Новомосковська. Для їхніх керівників та членів у цьому році планується проведення навчальних семінарів, ознайомлення з відповідними нормативно-правовими документами. Окрім того, всі бажаючі вже можуть скористатися Практичним посібником для голови ОСББ та ЖБК, котрий містить методичні рекомендації та зразки документів.
Павло Хобот зазначив, що в умовах, коли ОСББ поставлені перед вибором наймати для управління своїми будинками управлінські компанії, чи не єдиним виходом є навчання голів ОСББ, аби вони самостійно могли керувати.
Консультації щодо створення та діяльності ОСББ можна отримати як в офісі Центру ( тел. 36-75-22), так й у Віртуальній приймальні а сайті www.osbb.dp.ua.
Ірина РУДЕНКО, сайт «Дніпроград», 18 січня 2011 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 950 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: