PP

     Четвер, 25.04.2024, 10:23



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Квітень » 29 » Музика на уроках фізики
18:47
Музика на уроках фізики

Ми живемо у світі звуків. Звуки як механічні коливання середовища мають великий вплив на нас. Але є найчудовіші звуки, які стають цілющими: музичні. Люди завжди створювали музичні інструменти і деякі з них уже милують людям слух протягом не сотень, а навіть тисяч років.
Нікопольський коледж ДДАУ має величну історію використання музичних заходів у ролі виховних. І не так давно гурт духової музики та ансамблі займали перші місця в регіоні.
Змінилися часи, змінилися і музичні вподобання.. Молодь нашого коледжу так само займає достойні місця на творчих конкурсах регіону. Але коли поріг коледжу переступив Борис БАБЕНКО, сучасна молодь зацікавилась музичними раритетами та разом з наставниками привели й інструменти до ладу, почали їх освоювати, а творчі здобутки демонструвати на різних культурних заходах.
Борис Федосійович радо відгукнувся на прохання виступити на уроці фізики. Студенти не лише з радістю ознайомилися зі звучанням різних інструментів, а й жваво відповідали на запитання маестро. Велику зацікавленість викликали старовинні інструменти, бо наживу студенти бачили їх вперше.

Людмила ЧИЖОВА,
викладач Нікопольського коледжу Дніпропетровського державного аграрного університету.

Переглядів: 718 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: